Prednosti sokovnika Kuvings "WHOLE SLOW JUICER"

Svetovna inovacija - stiskanje sadja in zelenjave še nikoli ni bilo lažje

Tradicija in znanje

awardsProizvajalec NUC Electonics Ltd. iz Koreje je že 38 let vodilni proizvajalec sokovnikov priznan po celem svetu. Celoten sokovnik je izdelan v Koreji.

Polžasti vijak

polžasti vijakVertikalni enojni polžasti vijak omogoča hladno stiskanje sestavin brez izgube hranilnih snovi.

Priprava sokov iz listnate zelenjave in drugih napirkov

široka tuba za vstavljanje sadja in zelenjaveSokovnik Kuvings je primeren za pripravo sadnih in zelenjavnih sokov, sokov iz listnate zelenjave, riževega, mandljevega, lešnikovega in sojinega napitka, smoothijev, otroških kašic in zmrznjenih desertov.

Smart Cap

pametni pokrovčekPametni pokrovček preprečuje kapljanje soka na delovni pult in omogoča mešanje soka v skledi. Pokrovček je snemljiv.

Dodatna sita za smoothije in sladoled

sokovnik kuvings sitaNa voljo so dodatna sita za izdelavo kašic (smoothijev) in zamrznjenih desertov, ki omogočata pripravo naravnih sladic in sladoleda za prijatelje in družino! Pripravite si sladice hitro, enostavno in naravno.

Visoko zmogljiv motor 240 W

močan motorKakovosten in visoko zmogljiv motor omogoča stiskanje trdih sadežev, kot so korenje in rdeča pesa. Sokovnik lahko neprekinjeno deluje do 30 minut.

Kontrolni sistem toplote

kontrolni sistem toploteSokovnik ima vgrajene tri toplotne zračnike in kontrolni sistem toplote. Tako se bo samodejno ustavil, še predno bi prišlo do pregretja.

Hitro in enostavno čiščenje

scetka za ciscenje sitaPriložena je posebna, patentirana ščetka za čiščenje sita in dve krtački. Sokovnik po uporabi splaknete pod tekočo vodo in čist je v le nekaj minutah.

Kakovostni materiali Utem in Tritan

uthem materialiPolž in sito sta narejena iz visoko kakovostnega in okolju prijaznega materiala. Plastični deli ne vsebujejo kemikalije Bisfenol A (BPA), ki je zdravju škodljiva.

Pomoč pri nakupu

100% 15-dnevna garancija zadovoljstva! Če z izdelkom niste zadovoljni, ga lahko v 15 dneh vrnete!

Dostava TNT SlovenijeBREZPLAČNA DOSTAVA po Sloveniji. Za dostavo paketov na vaš dom poskrbi TNT Slovenije. Paket vam bo v dopoldanskem času dostavil vaš dostavljalec.

osebni prevzem sokovnika v LjubljaniOsebni prevzem. Sokovnik je mogoče osebno prevzeti ob delovnikih med 9.00 in 15.00 na našem naslovu: CREA plus, Ukmarjeva 6, Ljubljana.

100% varen in udoben nakup (PCI DSS Compliant)! Naročilo lahko oddaš brez skrbi in udobno, kar iz domačega naslonjača.