Zdrava hrana, zdravo telo

Ko stiskanje svežega sadja ali zelenjave postane užitek. Najboljši sokovnik za dober sok, ki je osvežilen in okusen, predvsem pa zdrav in zdravilen.

Zdrava hrana, zdravo telo

Zdravje v kozarcu

S stiskanjem svežega sadja ali zelenjave dobimo sok, ki ni le osvežilen, okusen, ampak kar je najbolj pomembno – zdrav in zdravilen. Svež sok vsebuje ogromno vitaminov, mineralov in drugih snovi, ki blagodejno vplivajo na naše zdravje in dobro počutje. Svež sok iz sadja, zelenjave ali mešanice obojega, nam pomaga zmanjševati tveganje za nastanek raka, krepi imunski sistem, odstranjuje strupe iz organizma, spodbuja prebavo, pomaga pri izgubi odvečnih kilogramov, preganjanju utrujenosti, odpravlja tudi glavobole in še bi lahko naštevali.

Vsak dan minuta za zdravje

Sveže stisnjen sok ali »tekoča hrana« se, ko smo mineralne snovi in destilirano vodo ločili od vlaknin, prebavi že v nekaj minutah. Sicer pa zahtevajo prebavni procesi veliko časa in napora, tudi po več ur, da bi ločili mineralne snovi od vlaknin. Za prebavljanje celega sadja in zelenjave potrebujemo veliko energije, do nje pa moramo priti s hrano. Obroka zaužite čvrste hrane tako ne moremo izkoristiti le kot hranivo, pač pa tudi kot gorivo za proces prebave in presnove.

Utrdite zdravje z rednim pitjem

Če zase želite le najboljše, potem svoj jedilnik dopolnite s svežimi sokovi. Z rednim pitjem boste namreč poskrbeli, da bodo hranila, rudninske snovi, vitamini in encimi zelo hitro prešli v krvni in limfni obtok. Na ta način boste (po)polno nahranili celice svojega telesa in v hipu izboljšali počutje inutrdili zdravje.

Najboljši je sveže pripravljen sok

Dobro je vedeti tudi, da je najbolj hranljiv le sveže pripravljen sok. V nasprotnem primeru vitamini in rudninske snovi oksidirajo, že v slabe pol ure je v njem čedalje manj živih encimov. Znano je, da oksidacija, staranje, pregrevanje in namakanje sadja v vodi bistveno zmanjšajo ali celo uničijo hranilno vrednost sadežev in posledično soka. Pomembno je tudi, na kakšen način je sok pripravljen. Izberite kakovostne sokovnike, ki delujejo z nizkim številom vrtljajev. Le hladno stiskanje sestavin omogoča, da sok ohrani naravno strukturo, bogastvo hranilnih snovi, preprečuje izgubo in oksidacijo hranil v soku.

Nakup kakovostnega sokovnika

Stiskanje sokov doma je enostavno in hitro. Kakovosten sokovnik je naložba, ki se vam bo obrestovala. Izbirajte med polžastimi pokončnimi sokovniki, ki delujejo z nizkim številom vrtljajev. Le ti zagotavljajo, da bo sok hranljiv in so hkrati enostavni za uporabo in čiščenje, v kuhinji pa vam bodo zavzeli le malo prostora.

Sokovnik Kuvings

sok in zdravjeNovost med polžastimi sokovniki, ki delujejo z nizkim številom vrtljajev, je odličen sokovnik Kuvings. S svojo veliko inovacijo – široko tubo za vstavljanje sestavin- močno prednjači pred ostalimi sokovniki, saj sadja in zelenjave ni več potrebno rezati na koščke, zato bo svež sok pripravljen v manj kot minuti. Ne pravijo mu zastonj kralj med sokovniki.
Počasno delovanje sokovnika KUVINGS, le 60 obratov na minuto, v soku ohranja vitamine, encime in okus, ki se ob pripravi s klasičnimi, na primer centrifugalnimi sokovniki, izgubi. Sokovnik s svojim patentiranim sistemom sadje in zelenjavo nežno stisne, ne da bi uničil njihovo naravno strukturo. Klasični sokovniki pa z ostrino nožev ter hitrostjo sok pregrevajo, zato hranilne snovi v soku oksidirajo in sok izgubi prehransko vrednost. V primerjavi z ostalimi sokovniki, sokovnik Kuvings omogoča odličen izkoristek, tropine, ki ostanejo so zelo suhe. Narejen je iz visoko kakovostnih materialov, deluje zelo tiho (50 Db) in je oblikovno dovršen, da se poda v vsako kuhinjo.

Vabimo vas na osebno predstavitev delovanja sokovnika. Prosimo, da se predhodno najavite.
Predstavitve organiziramo v Ljubljani za skupino najmanj 5 ljudi.

Rezerviraj termin predstavitve sokovnika

Vir: N.W.Walker; Sveži zelenjavni in sadni sokovi

Moja košarica

0 Izdelkov = 0,00 EUR
Poglej košarico

Pomoč pri nakupu

100% 15-dnevna garancija zadovoljstva! Če z izdelkom niste zadovoljni, ga lahko v 15 dneh vrnete!

Dostava TNT SlovenijeBREZPLAČNA DOSTAVA po Sloveniji. Za dostavo paketov na vaš dom poskrbi TNT Slovenije. Paket vam bo v dopoldanskem času dostavil vaš dostavljalec.

osebni prevzem sokovnika v LjubljaniOsebni prevzem. Sokovnik je mogoče osebno prevzeti ob delovnikih med 9.00 in 15.00 na našem naslovu: CREA plus, Ukmarjeva 6, Ljubljana.

100% varen in udoben nakup (PCI DSS Compliant)! Naročilo lahko oddaš brez skrbi in udobno, kar iz domačega naslonjača.